Medarbejdere

Bibi
Bibi

Bibi er uddannet kosmetolog fra CIDESCO Kosmetolog Skolen i 1992. Hun var i 5 år daglig leder af CIDESCO skolen i Aarhus og underviser med speciale i permanet hårfjerning.
Bibi har haft hudplejeklinik siden 2002 og var pioner inden for dag Spa konceptet i Danmark, da hun i 2006 åbnede Embrace.
Bibi har igennem årene arbejdet med mange hudplejemærker og behandlinger samt taget et hav af kurser inden for branchen. Hendes store interesse for det hele menneske førte hende til en 4 årig uddannelse til krops og psykoterapeut. En uddannelse der har givet endnu mere indsigt i hvordan vi hænger sammen
– krop, psyke og hud.
Det er vigtigt for Bibi at alle føler sig velkommen i klinikken
og at skabe de bedste resultater gennem samarbejde
med den enkelte kunde.
Det er svært at finde en kosmetolog som brænder så meget for sit fag og sine kunder.

Claudia
Claudia

Claudia er i gang med sin uddannelse som kosmetiker på Aalborg Tech College. Hun begyndte i januar 2018.
Claudia brænder for at skabe gode resultater og udføre et arbejde, der skaber stor kundetilfredshed. Hun er smilende, imødekommende og omhyggelig – og alle kan føle sig trygge i hendes hænder.
Claudias speciale er hud og skønhedspleje. Derudover er hun Dermalogica-Certified og uddannet i Shellac.
Claudia brænder for at lære nyt og er løbende på kurser, samtidig med at hun fortsat dygtiggøre sig på sin uddannelse.

Gry
Gry


Gry er uddannet Kosmetiker i 2007 og var den første i Danmark der bestod svendeprøven med en sølvmedalje. Hun har 12 års erfaring med Dermalogica og Jane Iredale og er Certificeret Dermalogica Expert. Hun elsker at udvikle og dygtiggøre sig og har igennem årene taget mange kurser, til stor gavn for hendes kunder.

Gry er rolig og meget opmærksom og udføre med stor omhu de fleste af klinikkens behandlinger.
Mange forskellige aspekter spiller ind på vores huds tilstand og det er væsentligt at forstå, så de bedste resultater opnås.
Gry ser altid det hele menneske, da mange svar på vores hudproblemer både kommer inde og udefra. Nysgerrigheden og lysten til at se bag om huden har sat Gry i gang med sideløbende at tage den 3 årige efteruddannelse til Holistisk Hudterapeut.
Gry er en erfaren og dygtig behandler, med fantastiske hænder. Glæd dig!

Lone
Lone

Lone blev uddannet kosmetolog i 1994 og har arbejdet inden for branchen siden. Gennem tiden har hun arbejdet med mange forskellige hudplejemærker og har løbende efteruddannet sig på diverse kurser.

For Lone er det vigtigt at kunden føler sig tryg og velkommen, og at i sammen får skabt et tilfredstillende resultat. Hun har tidligere arbejdet meget ud fra “Indre sundhed – ydre skønhed” og har meget fokus på, at hele kroppens tilstand har stor indflydelse på, hvordan vores hud har det.
Samtidig betyder det også meget for hende, at kunden går fra en behandling afstresset og med ny energi.