Behandlinger

Release peeling

Release peeling fra Susanne Melchiorsen er en basisk peeling lavet på træ og potaske. Den er meget effektiv og kan arbejde på mange forskellige områder.

- Rynker, dybe fuger

- Døde hudceller

- Alle former for ar

- Akne og store porer

- Pigmentforandringer

- Tør hud

- Fjernelse af uønsket hårvækst ( de fine/dunhår)

Peelingen opløser keratin, som er det stof håret er opbygget af. Over behandlings perioden vil du opleve, at du får færre og færre uønsket hår.

Du får vejledning hos os om intervaller, du skal behandles i og hjemmepleje.

https://www.alt.dk/mode/her-er-ansigtsbehandlingen-der-vender-op-og-ned-pa-din-skonhedsrutine

 

Release overlæbe
Release overlæbe og hage
Release hele ansigt
Release hele ansigt og hals
Release ansigtsbehandling

Susanne Melchiorsen

Susanne Melchiorsen ligger i toppen af verdens reneste hudplejerserier.

Hudplejeserien Susanne Melchiorsen fremstilles af de reneste naturprodukter, førsteklasses naturlige fedtstoffer, planteolier og planteekstrakter. En del planterne, er biodynamiske, og dyrkes i egen urtegård. Nogle virkestoffer udtrækkes i vand og andre i olier alt efter det virkestof, som ønskes udvundet. En lille del af planterne destilleres.

De fineste af planteekstrakterne, er saften fra egne friske urter. Filtret i solcremerne er det naturlige fysiske filter, mineralet Titan Dioxid. Seriens produkter er ikke miljøbelastende, er uden mineralske olier, uden animalske indholdsstoffer, er ikke testet på dyr og indeholder ingen hormonforstyrrende stoffer, syre eller parfume. Susanne Melchiorsens produkter og behandlinger er testet på mennesker med glæde.

Produkterne sælges i porcelænskrukker og glasflasker. Og kan afleveres hos din nærmeste Susanne Melchiorsen forhandler, til genbrug, for at passé på miljøet på bedst mulige måde.